Max 15 min.: Gryderet med pølser, efterårsgrønt og ris

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • Ris og gryderet
  • 2 poseris i kogepose
  • 500 gramfrossen efterårsblanding
  • 1 spskpaprika
  • 1 spsktørret timian
  • 140 gramtomatpuré
  • 3 dlvand
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 1 dlcreme fraiche 9 %
  • 6 stkgrillpølser
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
  • 1 dlcreme fraiche 9 %
  • 0.5 pottepersille
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Gryderet med pølser, efterårsgrønt og ris

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Vi har lavet en børnevenlig gryderet med efterårsgrøntsager og pølser, som vi serverer med ris, creme fraiche og persille på toppen. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • Ris og gryderet
  • 2 poseris i kogepose
  • 500 gramfrossen efterårsblanding
  • 1 spskpaprika
  • 1 spsktørret timian
  • 140 gramtomatpuré
  • 3 dlvand
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 1 dlcreme fraiche 9 %
  • 6 stkgrillpølser
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
  • 1 dlcreme fraiche 9 %
  • 0.5 pottepersille

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Steg den frosne efterårsblanding i en gryde i lidt olivenolie i 5 minutter. Tilsæt paprika og timian.

3. Tilsæt tomatpuré, vand, smuldret bouillon og creme fraiche.

4. Skær grillpølserne i mundrette bidder, vend dem i gryderetten og lad saucen småsimre og smag til med salt og peber.

5. Server den lækre gryderet i dybe tallerkener med ris, creme fraiche og persille på toppen. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære pølserne i mundrette stykker, røre i saucen og smage til.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre