Max 15 min.: Gryderet med pølser, efterårsgrønt og ris

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • Ris og gryderet
  • 2 poseris i kogepose
  • 500 gramfrossen efterårsblanding
  • 1 spskpaprika
  • 1 spsktørret timian
  • 140 gramtomatpuré
  • 3 dlvand
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 1 dlcreme fraiche 9 %
  • 6 stkgrillpølser
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
  • 1 dlcreme fraiche 9 %
  • 0.5 pottepersille
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Vi har lavet en børnevenlig gryderet med efterårsgrøntsager og pølser, som vi serverer med ris, creme fraiche og persille på toppen. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Steg den frosne efterårsblanding i en gryde i lidt olivenolie i 5 minutter. Tilsæt paprika og timian.

3. Tilsæt tomatpuré, vand, smuldret bouillon og creme fraiche.

4. Skær grillpølserne i mundrette bidder, vend dem i gryderetten og lad saucen småsimre og smag til med salt og peber.

5. Server den lækre gryderet i dybe tallerkener med ris, creme fraiche og persille på toppen. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære pølserne i mundrette stykker, røre i saucen og smage til.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre