Max 15 min.: Hakkebøffer i tomatsauce med spaghetti og majskolber

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  • 300 gramspaghetti
  • 300 gramfærdigformede hakkebøffer
  • 480 gramfærdig pastasauce
  • 1 fedhvidløg
  • 4 stkmajskolber
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
  •  smør
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Hakkebøffer i tomatsauce med spaghetti og majskolber

I samarbejde med

3.8, Meget populær

Lynhurtige hakkebøffer, som simrer i en færdiglavet pastasauce og serveres med spaghetti. Hertil sprøde majskolber. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 300 gramspaghetti
  • 300 gramfærdigformede hakkebøffer
  • 480 gramfærdig pastasauce
  • 1 fedhvidløg
  • 4 stkmajskolber
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
  •  smør

Fremgangsmåde

1. Kog spaghettien efter anvisningen på pakken.

2. Krydr bøfferne med salt og peber. Brun dem hurtigt af på en pande i lidt olivenolie. Hæld tomatsaucen og presset hvidløg på panden sammen med bøfferne og lad dem stege færdig under låg, til de er gennemstegte.

3. Fjern blade og hår fra majskolberne. Kog dem i letsaltet vand i 5-10 minutter.

4. Server hakkebøfferne i den lækre tomatsauce med spaghettien og majskolberne med smør og salt. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn tage hår og blade af majskolberne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre