Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Lynhurtige hakkebøffer, som simrer i en færdiglavet pastasauce og serveres med spaghetti. Hertil sprøde majskolber. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 300 gramspaghetti
- 300 gramfærdigformede hakkebøffer
- 480 gramfærdig pastasauce
- 1 fedhvidløg
- 4 stkmajskolber
- salt
- peber
- olivenolie
- smør
Fremgangsmåde
1
Kog spaghettien efter anvisningen på pakken.2
Krydr bøfferne med salt og peber. Brun dem hurtigt af på en pande i lidt olivenolie. Hæld tomatsaucen og presset hvidløg på panden sammen med bøfferne og lad dem stege færdig under låg, til de er gennemstegte.3
Fjern blade og hår fra majskolberne. Kog dem i letsaltet vand i 5-10 minutter.4
Server hakkebøfferne i den lækre tomatsauce med spaghettien og majskolberne med smør og salt. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn tage hår og blade af majskolberne.