Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
En hurtig og nem sommerlig ret med hakkebøffer, små kartofler, pikantsauce og majskolber med smør og salt. Klar på kun ca. 15 min. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 500 gramfærdigformede hakkebøffer
- 200 grampikantost
- 2 dlvand
- 650 gramkartofler
- 4 stkmajskolber
- smør
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Steg hakkebøfferne på en pande i olivenolie i 4-6 minutter på hver side. Pisk pikantost og vand sammen og hæld det herefter på panden med bøfferne.2
Skrub kartoflerne og kog dem møre i saltet vand, så de stadig har bid - det tager ca. 10 minutter med små kartofler. Er kartoflerne store, så skær dem i mindre stykker eller giv dem lidt mere.3
Skær imens enderne af majskolberne og fjern blade og "hår". Kog kolberne i saltet vand i 7-8 min.4
Smag saucen til med salt og peber.5
Server hakkebøfferne med kartofler, majskolber og pikantsauce. Og top majskolberne med koldt smør og salt ved servering efter smag. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at fjerne blade og hår fra majskolberne.