Max 15 min.: Hakkebøffer med små kartofler, majskolber og pikantsauce

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 500 gramfærdigformede hakkebøffer
  • 200 grampikantost
  • 2 dlvand
  • 650 gramkartofler
  • 4 stkmajskolber
  •  smør
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Hakkebøffer med små kartofler, majskolber og pikantsauce

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

En hurtig og nem sommerlig ret med hakkebøffer, små kartofler, pikantsauce og majskolber med smør og salt. Klar på kun ca. 15 min. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 500 gramfærdigformede hakkebøffer
  • 200 grampikantost
  • 2 dlvand
  • 650 gramkartofler
  • 4 stkmajskolber
  •  smør
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Steg hakkebøfferne på en pande i olivenolie i 4-6 minutter på hver side. Pisk pikantost og vand sammen og hæld det herefter på panden med bøfferne.

2. Skrub kartoflerne og kog dem møre i saltet vand, så de stadig har bid - det tager ca. 10 minutter med små kartofler. Er kartoflerne store, så skær dem i mindre stykker eller giv dem lidt mere.

3. Skær imens enderne af majskolberne og fjern blade og "hår". Kog kolberne i saltet vand i 7-8 min.

4. Smag saucen til med salt og peber.

5. Server hakkebøfferne med kartofler, majskolber og pikantsauce. Og top majskolberne med koldt smør og salt ved servering efter smag. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at fjerne blade og hår fra majskolberne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre