Max 15 min.: Hotdogs med majskolber og hjemmesyltede agurker

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 0.5 stkagurk
  • 1 dleddike
  • 0.5 dlsukker
  • 0.5 tsksalt
  • 2 stkmajskolber
  • 8 stkgrillpølser
  • 8 stkpølsebrød
  • 1 stkløg
  •  ketchup
  •  dijonsennep
  •  ristede løg
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Hotdogs med majskolber og hjemmesyltede agurker

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Klassiske hotdogs med hjemmesyltede agurkesalat og majskolber som tilbehør. Hvis vejret er til det, så fyr op for grillen og steg pølserne i det fri. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 0.5 stkagurk
  • 1 dleddike
  • 0.5 dlsukker
  • 0.5 tsksalt
  • 2 stkmajskolber
  • 8 stkgrillpølser
  • 8 stkpølsebrød
  • 1 stkløg
  •  ketchup
  •  dijonsennep
  •  ristede løg
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Skyl agurken og skær den i tynde skiver med en skarp kniv eller med et mandolinjern. Hæld eddike, sukker og salt i en gryde og kog op sammen med agurkerne. Lad hele molevitten koge i 5-7 minutter og smag lagen til med salt og peber.

2. Skær imens enderne af majskolberne og fjern blade og "hår". Knæk kolberne på midten. Kog dem i saltet vand i 7-8 min.

3. Rist pølserne på en pande - eller steg dem på grillen, hvis vejret er til det. Lun pølsebrødene i ovnen. Skær løget i små tern.

4. Server hotdogsene med hjemmesyltede agurker, ketchup, sennep, ristede løg og majskolber som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at riste pølserne. De kan også være med til at smage syltelagen til.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre