Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Klassiske hotdogs med hjemmesyltede agurkesalat og majskolber som tilbehør. Hvis vejret er til det, så fyr op for grillen og steg pølserne i det fri. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 0.5 stkagurk
- 1 dleddike
- 0.5 dlsukker
- 0.5 tsksalt
- 2 stkmajskolber
- 8 stkgrillpølser
- 8 stkpølsebrød
- 1 stkløg
- 3 spskketchup
- 2 spskdijonsennep
- 8 spskristede løg
- peber
Fremgangsmåde
1
Skyl agurken og skær den i tynde skiver med en skarp kniv eller med et mandolinjern. Hæld eddike, sukker og salt i en gryde og kog op sammen med agurkerne. Lad hele molevitten koge i 5-7 minutter og smag lagen til med salt og peber.2
Skær imens enderne af majskolberne og fjern blade og "hår". Knæk kolberne på midten. Kog dem i saltet vand i 7-8 min.3
Rist pølserne på en pande - eller steg dem på grillen, hvis vejret er til det. Lun pølsebrødene i ovnen. Skær løget i små tern.4
Server hotdogsene med hjemmesyltede agurker, ketchup, sennep, ristede løg og majskolber som tilbehør. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at riste pølserne. De kan også være med til at smage syltelagen til.