Max 15 min.: Hurtig pasta med kylling, bacon og nem salat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  fuldkornspasta
  • 100 grambacon i tern
  • 300 gramfersk kylling i tern
  • 1 tskhvidløgspulver
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 0.5 spsktørret timian
  • 1.5 dlmadlavningsfløde 4 %
  • 2.5 dlvand
  • 1 spskmajsstivelse
  • 200 gramvindruer
  • 0.5 stkspidskål
  • 100 gramvalnødder
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
  •  dressing efter eget valg
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En lynhurtig pastaret med kylling og bacon i en cremet sauce, som vi serverer med en nem spidskålssalat med vindruer og valnødder. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.

2. Fordel baconternene på en kold og tør pande og tænd for varmen. Steg baconstykkerne sprøde i et par minutter.

3. Tilsæt kyllingetern, hvidløgspulver, smuldret grøntsagbouillon, timian og madlavningsfløde. Rør vand og majsstivelse sammen og tilsæt det i saucen under omrøring. Lad det hele simre mens du fikser resten.

4. Skyl vindruerne og halver dem. Skær spidskål i strimler. Vend spidskål med vindruer og valnødder. Bland salaten med valgfri dressing.

5. Servér pastaen med den cremede sauce og salat som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære vindruer i halve.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre