Max 15 min.: Hurtig pasta med kylling, bacon og nem salat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramfuldkornspasta
  • 100 grambacon i tern
  • 450 gramkyllingefilet
  • 1 fedhvidløg
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 0.5 spsktørret oregano eller timian
  • 1.5 dlmadlavningsfløde 8 %
  • 2.5 dlvand
  • 1 spskmajsstivelse
  • 500 gramvindruer
  •  salat efter eget valg
  • 100 gramvalnødder
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
  •  dressing efter eget valg
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Hurtig pasta med kylling, bacon og nem salat

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

En lynhurtig pastaret med kylling og bacon i en cremet sauce, som vi serverer med en nem spidskålssalat med vindruer og valnødder. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramfuldkornspasta
  • 100 grambacon i tern
  • 450 gramkyllingefilet
  • 1 fedhvidløg
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 0.5 spsktørret oregano eller timian
  • 1.5 dlmadlavningsfløde 8 %
  • 2.5 dlvand
  • 1 spskmajsstivelse
  • 500 gramvindruer
  •  salat efter eget valg
  • 100 gramvalnødder
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
  •  dressing efter eget valg

Fremgangsmåde

1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Skær kyllingefileten i mundrette bidder. Husk at vaske køkkenredskaber og hænder godt bagefter.

2. Fordel baconternene på en kold og tør pande og tænd for varmen. Steg baconstykkerne sprøde i et par minutter.

3. Tilsæt kyllingestykker, presset hvidløg, smuldret grøntsagbouillon, oregano eller timian og madlavningsfløde. Rør vand og majsstivelse sammen og tilsæt det i saucen under omrøring. Lad det hele simre mens du fikser resten.

4. Skyl vindruerne og halver dem. Skyl salaten. Bland vindruer med salat, valnødder og valgfri dressing.

5. Servér pastaen med den cremede sauce og salat som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære vindruer i halve.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre