Max 15 min.: Hurtig skinke- og pepperoni pizza med tomatsalsa

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  • 2 stkfærdig pizzabund
  • 280 gramtomatsauce til pizza
  • 100 gramskinkestrimler
  • 100 grampepperoni
  • 150 gramrevet cheddar
  • 1 spsktørret oregano
  • 4 stktomater
  • 1 stkrødløg
  • 1 pottefrisk basilikum
  • 2 spskolivenolie
  • 2 spskbalsamicoeddike
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Hurtig skinke- og pepperoni pizza med tomatsalsa

I samarbejde med

Lynhurtige snydepizzaer, som vi laver med færdigbagte italienske bunde. Vi topper dem med pepperoni og skinke. Hertil en lækker tomatsalsa. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 2 stkfærdig pizzabund
  • 280 gramtomatsauce til pizza
  • 100 gramskinkestrimler
  • 100 grampepperoni
  • 150 gramrevet cheddar
  • 1 spsktørret oregano
  • 4 stktomater
  • 1 stkrødløg
  • 1 pottefrisk basilikum
  • 2 spskolivenolie
  • 2 spskbalsamicoeddike
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 250 grader varmluft og læg pizzabundene på en bageplade.

2. Fordel tomatsaucen på bundene. Lad den yderste centimeter af pizzabundene være uden sauce, så du får en fin kant.

3. Top den ene pizzabund med skinkestrimler og den anden med pepperoni. Top herefter begge med revet cheddar og oregano.

4. Bag pizzaerne i ovnen i 6-7 minutter, til osten er gylden og skorpen er sprød. Lav imens tomatsalsaen.

5. Skyl tomaterne og skær dem i små tern. Pil skrællen af løget og skær det i tynde strimler. Bland tomat og løg med hakket basilikum, olivenolie og balsamicoeddike. Smag til med salt og peber.

6. Skær pizzaerne ud i mindre stykker og server dem med den lækre tomatsalsa. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn hjælpe med at toppe pizzaerne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre