Max 15 min.: Hvidløgsmarinerede rejer med frisk pasta og squashstrimler

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 500 gramfrisk pasta
  • 200 gramstore rejer
  • 1 fedhvidløg
  • 0.5 spskkarry
  • 4 dlkokosmælk
  • 1 stksquash
  • 250 gramfrosne ærter
  • 1 stkcitron
  • 100 gramrevet parmesan
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

I dag er der lynhurtig aftensmad på menuen! Frisk pasta med hvidløgsmarinerede rejer og en cremet sauce med squash, ærter og kokosmælk, som vi topper med parmesan og citron. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.

2. Steg rejerne i en dyb pande sammen med olie og presset hvidløg - lad det stege i et par minutter. Tilsæt karry og kokosmælk.

3. Skyl squashen og enten riv den på et rivejern eller skræl tynde strimler med en kartoffelskræller. Tilsæt dem og ærterne i saucen.

4. Smag nu saucen til med salt, peber og lidt saft fra en citron. Hvis du har grøntsagsbouillon på lager, så kan dette også smuldres i for lidt ekstra smag.

5. Servér den friske pasta med den cremede rejesauce og parmesan på toppen. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at lave squashstrimler.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre