Max 15 min.: Tunsteaks med kartoffelomelet og smørstegt spidskål

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 225 gramtunsteak
  • 425 gramkartofler på glas
  • 6 stkæg
  • 0.5 stkøkologisk citron
  • 0.5 stkspidskål
  • 2 spskkryddersmør
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
  •  ketchup
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Tunsteaks med kartoffelomelet og smørstegt spidskål

I samarbejde med

Super nem og lækker aftensmad med stegte tunsteaks, kartoffelomelet og smørstegt spidskål med revet citronskal. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 225 gramtunsteak
  • 425 gramkartofler på glas
  • 6 stkæg
  • 0.5 stkøkologisk citron
  • 0.5 stkspidskål
  • 2 spskkryddersmør
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
  •  ketchup

Fremgangsmåde

1. Tilbered din tunsteak efter anvisningen på pakken. Hvis din tunsteak er frossen, så steg den på en pande i lidt olivenolie og lad den tø op under stegning. Tunen er færdig, når den er gennemvarm og lamellerne kan skilles ad. Krydr med salt og peber.

2. Hæld vandet fra kartoffelglasset og skær de store kartofler i mindre stykker. Steg kartoflerne på en pande i lidt olivenolie.

3. Imens kartoflerne steger: Pisk æggene sammen i en skål og krydr med salt og peber.

4. Hæld æggemassen på panden med kartoflerne og steg på middel varme. Læg et låg på panden eller brug lidt alufolie - så sætter omeletten sig hurtigere.

5. Riv skyllet skal af citronen på den fine side af et rivejern. Skær spidskålen i tykke strimler og steg dem på en pande i kryddersmør. Tilsæt citronskal og lad det hele stege i 2-3 minutter - spidskålen skal stadig have lidt bid. Smag til med salt, peber og saften fra citronen.

6. Server tunsteaken med kartoffelomeletten og den smørstegte spidskål. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at slå æg ud i skålen og piske dem sammen. De kan også skære spidskål i strimler.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre