Max 15 min.: Kold nudelsalat med spejlæg og peanuts

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramfuldkornsnudler
  • 200 gramfrosne ærter
  • 0.5 dlsoya
  • 1 stklime
  • 4 stkæg
  • 350 gramfærdig vinterslaw
  • 100 grampeanuts
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Hurtig nudelsalat med en færdigsnittet kålsalat og ærter vendt med en soya- og lime-dressing. Hele herligheden bliver toppet med spejlæg og peanuts. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog nudlerne efter anvisningen på pakken og tilsæt ærterne de sidste 2 min. af kogetiden. Så sparer du på energien. Overhæld ærter og nudler med koldt vand.

2. Imens nudler og ærter koger: Rør soya sammen med limesaft i en lille skål. Varm en pande op med olivenolie og slå æggene ud. Krydr med salt og peber og steg dem til spejlæg.

3. Vend nudler og ærter sammen med den færdigsnittede kålsalat og den hjemmerøret soya- og lime-dressing. Dressingen, der følger med salaten, skal ikke bruges til denne ret men kan gemmes til en anden salat i løbet af ugen.

4. Server den kolde nudelsalat med spejlæg og peanuts på toppen. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord. Ekstra smag: Top med friske koriander eller basilikum.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre