Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
0 min
Retter med kylling er nem og lækker aftensmad, som de fleste børn kan lide. Her har vi lavet en lynhurtig pastaret med kylling, basilikum og peberfrugt i en cremet sauce og serveret sprøddampede broccoli som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramfuldkornspasta
- 450 gramkyllingefilet
- 1 stkløg
- 1 stkrød peberfrugt
- 1 fedhvidløg
- 1.5 dlmadlavningsfløde 8 %
- 1 dlvand
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 1 stkbroccoli
- 1 pottefrisk basilikum
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.2
Skær kyllingen i mindre stykker. Husk at vaske fingre og køkkenredskaber efterfølgende.3
Skær løg og peberfrugter ud i tern og steg begge dele sammen med kyllingen i olivenolie i en gryde. Tilsæt presset eller hakket hvidløg, madlavningsfløde, vand og grøntsagsbouillon og bring det hele i kog.4
Vask broccolien og del den i mindre buketter. Giv dem et hurtigt opkog i saltet vand - 1-2 minutter. Det er vigtigt, at du ikke giver buketterne for meget. Så bliver de nemlig bløde, kedelige og smage lidt af halvfjerdserne og kedelig karklud. Vi siger det bare!5
Lige inden servering hakkes skyllede basilikumblade fint og vendes i saucen. Smag til med salt og peber.6
Servér pastaen i dybe tallerkener med dampet broccoli som tilbehør. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære peberfrugt ud i stykker. De kan også skylle og dele broccolien i små buketter.