Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Nudler er særligt geniale på de dage, hvor det skal gå ekstra hurtigt. Her har vi serveret dem med lynstegte bønner og kylling i en lækker østerssauce med ristede sesamfrø på toppen. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 30 gramsesamfrø
- fuldkornsnudler
- 450 gramfrosne bønner
- 300 gramkylling i tern
- 2 fedhvidløg
- 1 dløsterssauce
- 1 dlvand
- 1 stklime
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Rist sesamfrø på en tør pande, til de begynder at "poppe" eller er blevet svagt lysebrune. Lad dem køle af på en tallerken.2
Kog nudlerne efter anvisningen på pakken og hæld vandet fra.3
Varm en dyb pande eller en wok op med lidt olie. Lynsteg bønnerne (pas på de ikke sprutter) i 2-3 minutter. Tilsæt kylling og presset hvidløg og steg videre til kyllingen har taget lidt farve.4
Tilsæt østerssauce og vand. Smag til med salt, peber og limesaft.5
Server med nudler og ristede sesamfrø på toppen. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at riste sesamfrøene. De kan også hjælpe med at dække bord.