Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
0 min
Vi elsker hurtig mad til dage med fart på! Her en lynhurtig omgang stegte kyllingeinderfileter, som vi serverer med små kartofler og stegte grøntsager i flødesovs. Køb de mindste kartofler, du kan finde, for at mindske kogetiden. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 650 gramsmå kartofler
- 350 gramkyllingeinderfilet
- 0.5 spskpaprika
- 500 gramfrossen forårsblanding
- 0.5 spsktørret timian
- 0.25 spskhvidløgspulver
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 2.5 dlmadlavningsfløde 8 %
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Skyl eller skrub kartoflerne og kog dem i saltet vand til de er møre - det tager 10-12 minutter med små danske kartofler.2
Steg kyllingefileterne på en pande i olivenolie og krydr med paprika, salt og peber. Lad filterne stege til de er gennemstegte.3
Steg den frosne grøntsagsblanding i en dyb pande eller wok sammen med timian og hvidløgspulver i lidt olivenolie. Pas på at olien ikke sprutter, hvis grøntsagerne indeholder meget vand. Tilsæt smuldret bouillon og madlavningsfløde.4
Server kyllingefileterne med kartofler, grønt og sauce. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn tage tid på, hvor hurtig du faktisk kan lave denne ret - de kan også smage retten til.