Max 15 min: Kylling med kartofler og grønt i let flødesauce

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 650 gramsmå kartofler
  • 350 gramkyllingeinderfilet
  • 0.5 spskpaprika
  • 500 gramfrossen forårsblanding
  • 0.5 spsktørret timian
  • 0.25 spskhvidløgspulver
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 2.5 dlmadlavningsfløde 8 %
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Vi elsker hurtig mad til dage med fart på! Her en lynhurtig omgang stegte kyllingeinderfileter, som vi serverer med små kartofler og stegte grøntsager i flødesovs. Køb de mindste kartofler, du kan finde, for at mindske kogetiden. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Skyl eller skrub kartoflerne og kog dem i saltet vand til de er møre - det tager 10-12 minutter med små danske kartofler.

2. Steg kyllingefileterne på en pande i olivenolie og krydr med paprika, salt og peber. Lad filterne stege til de er gennemstegte.

3. Steg den frosne grøntsagsblanding i en dyb pande eller wok sammen med timian og hvidløgspulver i lidt olivenolie. Pas på at olien ikke sprutter, hvis grøntsagerne indeholder meget vand. Tilsæt smuldret bouillon og madlavningsfløde.

4. Server kyllingefileterne med kartofler, grønt og sauce. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn tage tid på, hvor hurtig du faktisk kan lave denne ret - de kan også smage retten til.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre