Max 15 min.: Kyllingeschnitzler med bulgur og italiensk grønt

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 grambulgur
  • 300 grampanerede kyllingeschnitzler
  • 400 gramfrossen italiensk grøntsagsblanding
  • 280 gramøkologisk pizzasauce
  • 1.5 dlvand
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Det bliver ikke meget nemmere! I denne opskrift har vi brugt færdigpanerede kyllingeschnitzler og italiensk-inspireret grøntsagsblanding med krydderier fra REMA 1000. Hele herligheden serveres med dampende varme bulgur. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tilbered bulguren som anvist på pakken.

2. Steg kyllingeschnitzlerne på en pande med lidt olivenolie.

3. Steg den frosne grøntsagsblanding i en gryde med olivenolie. Pas på det ikke sprutter, når det rammer den varme olie. Steg i et par minutter - til vandet er fordampet en anelse.

4. Tilsæt pizzasauce og vand og lad det simre til bulgur og schnitzler er klar. Smag saucen til med salt og peber.

5. Server kyllingeschnitzlerne med bulgur og den italienske grøntsagsblanding. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at røre i gryden og smage til. De kan selvfølgelig også hjælpe med at dække bord.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre