Max 15 min.: Kyllingeschnitzel med kartofler, asparges og stegte cherrytomater

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 650 gramsmå kartofler
  • 600 gramkyllingeschnitzler
  • 250 gramgrønne asparges
  • 10 stkcherrytomater
  • 0.25 spsktørret oregano
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  • 1 fedhvidløg
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Super lækker og lynhurtig aftensmad med færdigpanerede kyllingeschnitzler, kartofler, stegte asparges og tomater - serveret med lækker hvidløgsdressing. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft. Skyl eller skrub kartoflerne og kog dem i saltet vand til de er møre - det tager 10-12 minutter med små danske kartofler.

2. Steg kyllingeschnitzlerne på en pande i lidt olivenolie.

3. Skyl aspargesene og knæk den nederste trevlede del af. Det smarte ved asparges er, at de helt selv knækker lige der, hvor de skal! Skyl tomaterne.

4. Læg asparges og tomater i et fad, pensl med olivenolie og krydr med oregano, salt og peber. Bag grøntsagerne i ca. 5 minutter.

5. Bland creme fraiche med presset hvidløg og smag til med salt og peber.

6. Server kyllingeschnitzlerne med kartofler, stegte asparges, tomat og hvidløgsdressing. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være til at knække enden af aspargeserne og pensle asparges og tomater med olivenolie.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre