Max 15 min.: Lynhurtig svensk pølseret med gnavergrønt

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkløg
  • 1 spskpaprika
  • 100 gramtomatpuré
  • 2 dlmadlavningsfløde 8 %
  • 2 dlvand
  • 375 gramgrillpølser
  • 850 gramkartofler på glas
  • 0.5 stkagurk
  • 1 stkblandede peberfrugter
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Lynhurtig svensk pølseret med gnavergrønt

I samarbejde med

3.7, Meget populær

Vi har lavet en lynhurtig og klassisk svensk pølseret, hvor vi bruger færdigkogte kartofler, så det går ekstra hurtigt. Vi serverer pølseretten med peberfrugt og agurk. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 stkløg
  • 1 spskpaprika
  • 100 gramtomatpuré
  • 2 dlmadlavningsfløde 8 %
  • 2 dlvand
  • 375 gramgrillpølser
  • 850 gramkartofler på glas
  • 0.5 stkagurk
  • 1 stkblandede peberfrugter
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Hak løget og svits det i lidt olivenolie sammen med paprika til det har taget farve. Tilsæt tomatpuré og madlavningsfløde og hæld vand i, til du har den ønskede konsistens.

2. Skær pølserne i mundrette bidder og tilsæt dem. Hæld vandet fra kartoflerne i glasset og halvér de største kartofler. Tilsæt dem til retten. Lad det hele småsimre i fem minutters tid, til retten er gennemvarm.

3. Skær imens gnavergrønt. Skyl agurk og peberfrugt og skær begge dele i stave til gnavergrønt.

4. Server den svenske pølseret med gnavergrønt og evt. noget grønt på toppen, hvis du har det på lager. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære pølserne ud. De kan også skære agurk og peberfrugt til gnavergrønt.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre