Max 15 min.: Masala med kylling, kokosmælk og ris

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramris
  • 400 gramfrossen tikka masala-blanding
  • 0.5 spskkarry
  • 400 gramkyllingelårfilet
  • 4 dlkokosmælk
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Masala med kylling, kokosmælk og ris

I samarbejde med

4.1, Mambeno-favorit!

Vi har lavet en ultra hurtig og nem omgang aftensmad med kun fem ingredienser. En dejlig masala-gryde med kylling, karry og kokosmælk, som serveres med ris. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramris
  • 400 gramfrossen tikka masala-blanding
  • 0.5 spskkarry
  • 400 gramkyllingelårfilet
  • 4 dlkokosmælk
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog ris efter anvisningen på pakken.

2. Steg masalablandingen i en dyb pande eller wok sammen med karry i lidt olie. Pas på at olien ikke sprutter, hvis grøntsagerne indeholder meget vand.

3. Skær kyllingefileterne i mindre tern og tilsæt dem i gryden og lad dem stege med, indtil kødet begynder at tage lidt farve.

4. Tilsæt kokosmælk og bring det i kog. Smag til med salt og peber, når kødet er gennemstegt.

5. Server masala-gryden med ris. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn tage tid på, hvor hurtig du faktisk kan lave denne ret - de kan også smage retten til!

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre