Max 15 min.: Masalasuppe med stegt skinkekød. Hertil rugboller.

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  • 800 gramfrossen tikka masala-blanding
  • 3 dlvand
  • 4 dlkokosmælk
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 300 gramfersk skinkekød i tern
  • 500 gramrugbrødsboller
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Masalasuppe med stegt skinkekød. Hertil rugboller.

I samarbejde med

4.5, Mambeno-favorit!

En krydret og fyldig masalasuppe. Lavet med en færdigsnittet grøntsagsblanding og skinkekød i tern. Serveret med lunede rugbrødsboller. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 800 gramfrossen tikka masala-blanding
  • 3 dlvand
  • 4 dlkokosmælk
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 300 gramfersk skinkekød i tern
  • 500 gramrugbrødsboller
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Svits grøntsagsblandingen i et par minutter i lidt olie i en stor gryde. Tilsæt vand, kokosmælk og grøntsagsbouillon og bring suppen i kog. Lad suppen simre under låg i 10 minutter.

2. Steg skinkekødet på en pande i lidt olie til de er gennemstegte. Anret kødet i en skål.

3. Lun bollerne i en brødrister eller i ovnen.

4. Blend suppen med en stavblender og smag til med salt og peber. Server med boller, skinke i tern og evt. lidt grønt på toppen. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til stege kødet. De kan også hjælpe med at dække bord.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre