Max 15 min.: Minipizza med mascarpone og oliven

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 0.5 stkrødløg
  • 4 stknapoli fuldkornsmadbrød
  • 100 grammascarpone
  • 100 gramkalamataoliven uden sten
  •  frisk rosmarin
  • 1 kuglemozzarella
  • 300 gramgrønne bønner
  • 3 stkappelsin
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Minipizza med mascarpone og oliven

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Super nemme og lækre minipizzaer med mascarpone, oliven, rødløg, mozzarella og rosmarin. Serveret med friske grønne bønner og appelsinbåde. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 0.5 stkrødløg
  • 4 stknapoli fuldkornsmadbrød
  • 100 grammascarpone
  • 100 gramkalamataoliven uden sten
  •  frisk rosmarin
  • 1 kuglemozzarella
  • 300 gramgrønne bønner
  • 3 stkappelsin
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

2. Pil skrællen af rødløget og skær det i ringe.

3. Læg brødene på en bageplade beklædt med bagepapir. Fordel mascarpone, rødløg, oliven, friskhakket rosmarin og friskrevet mozzarella på madbrødene og bag minipizzaerne i ovnen i 10-15 min. til osten har fået en gylden farve.

4. Skær enderne af de grønne bønner og kog dem møre i letsaltet vand i ca. 5 min.

5. Skær appelsinerne i både.

6. Server de sprøde minipizzaer med grønne bønner og appelsinbåde som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre