Max 15 min.: Mongolian kylling med nudler, broccoli og edamame

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  fuldkornsnudler
  • 1 stkbroccoli
  • 450 gramkyllingefilet
  • 3 spskhvedemel
  • 300 gramedamamebønner
  • 1.5 dløsterssauce
  • 2 spsksesamolie
  • 2 dlvand
  • 0.25 spskstødt ingefær
  • 0.25 spskhvidløgspulver
  • 1 spskmaizena
  • 1 stklime
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

På kun 15 minutter kan du lave denne lækre mongolian kylling, som vi serverer med lynstegt broccoli i wok med østersauce og nudler som tilbehør. Super nemt og mega lækkert. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog nudlerne efter anvisningen på pakken og hæld vandet fra. Vend dem evt. med lidt olie for at undgå, at de klumper sammen.

2. Vask broccolien og del den i små buketter.

3. Skær kyllingen i mindre stykker. Husk at vaske fingre og køkkenredskaber efterfølgende. Vend dem med et par spiseskefulde mel i en skål eller pose og steg dem i olie i en wok eller dyb pande, til de er gennemstegte og har fået en gylden farve. Læg dem fra og dæk dem til på en tallerken.

4. Tilsæt lidt mere olie på panden. Lynsteg broccoli og edamambønner i 2-3 minutter.

5. Bland østerssauce, sesamolie, vand, stødt ingefær, hvidløgspulver og Maizena sammen i en skål og vend det sammen med kød og grønt og lad det simre i et par minutter. Smag til med salt, peber og saften fra en lime.

6. Server med nudler, kylling og de lynstegte grøntsager. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dele broccolien i buketter. De kan også blande saucen sammen og smage til.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre