Max 15 min.: Nem pasta med tomat, italiensk-inspireret grønt og mozzarella

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  fuldkornsspaghetti
  • 400 gramfrossen italiensk grøntsagsblanding
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 30 gramkapers
  • 2 kuglemozzarella
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En mega nem pastaret der, på trods af få ingredienser, smager virkelig skønt. Fuldkornspasta vendt med en tomatsovs lavet af italienskinspireret grøntsagsblanding, kapers og hakkede tomater. Vi topper hele herligheden med frisk mozzarella. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog pastaerne efter anvisningen på posen.

2. Varm en gryde op med olivenolie og svits den frosne grøntsagsblanding. Tilføj hakkede tomater og kapers og lad sovsen simre i ca. fem min. Smag til med salt og peber.

3. Server fuldkornspastaen med den smagfulde tomatsovs i skåle og top med frisk mozzarella. Vær opmærksom på at visse ostetyper indeholder animalsk osteløbe og derfor ikke er vegetarisk. Velbekomme!

Tip

Tips til minde børn i køkkenet: Lad dine børn smage til og dække et fint bord.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre