Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
0 min
En super simpel wok-ret med hakket svinekød og en lækker karrysauce smagt til med soya og sød chili. Vi topper retten med sprøde bønnespirer. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramfuldkornsnudler
- 450 gramfrossen wokblanding
- 1 spskkarry
- 400 gramhakket svinekød
- 0.5 dlsoya
- 0.5 dlsød chilidressing
- 1 dlvand
- 150 grambønnespirer
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog nudlerne efter anvisningen på pakken.2
Steg wokblandingen i en dyb pande eller wok sammen med karry i lidt olie. Pas på at olien ikke sprutter, hvis grøntsagerne indeholder meget vand.3
Tilsæt svinekødet og lad det stege med indtil kødet begynder at tage lidt farve.4
Tilsæt soya, sød chilisauce og vand og bring det i kog. Smag til med salt, peber og evt. lidt mere soya og chilisauce, når kødet er gennemstegt.5
Server wokken med nudler og bønnespirer på toppen. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn tage tid på, hvor hurtig du faktisk kan lave denne ret - de kan også smage retten til.
Mere smag: Det smager super lækkert med peanuts og friske koriander på toppen.