Max 15 min.: Nudelsalat med rejer og mango

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramfuldkornsnudler
  • 300 gramedamamebønner
  • 200 gramfrosne rejer
  • 0.5 stkspidskål
  • 1 stksnackpeber
  • 0.5 stkagurk
  • 2 stkforårsløg
  • 1 stkmango
  • 1 stklime
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Nudelsalat med rejer og mango

I samarbejde med

4.2, Mambeno-favorit!

En lækker kold nudelsalat med fuldkornsnudler, rejer, edamamebønner, spidskål, snackpeber, agurk og en simpel marinade af olivenolie og limesaft. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramfuldkornsnudler
  • 300 gramedamamebønner
  • 200 gramfrosne rejer
  • 0.5 stkspidskål
  • 1 stksnackpeber
  • 0.5 stkagurk
  • 2 stkforårsløg
  • 1 stkmango
  • 1 stklime
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog fuldkornsnudlerne efter anvisningen på pakken. Tilsæt edamamebønnerne og de frosne rejer lige inden du hælder vandet fra.

2. Overhæld herefter det hele med koldt vand, lad det dryppe godt af og vend med en god sjat olivenolie.

3. Snit spidskålen fint - brug evt. et mandolinjern. Skyl snackpeber, agurk og forårsløg og skær det hele ud efter eget ønske. Skræl mangoen, fjern stenen og skær kødet i små tern.

4. Vend nudler, edamamebønner og rejer sammen med grøntsagerne i en skål og smag til med limesaft, salt og peber.

5. Server nudelsalaten i skåle og top evt. med sød chili og friske koriander, hvis du har det på lager. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord.

Ekstra smag: Top med sød chili og friske koriander.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre