Max 15 min.: Nudler med kylling, østerssauce og cashewnødder

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  fuldkornsnudler
  • 1 stkbroccoli
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 350 gramkyllingeinderfilet
  • 1 dløsterssauce
  • 3 spsksoya
  • 2 dlvand
  • 3 cmfrisk ingefær
  • 2 fedhvidløg
  • 1 spskmaizena
  • 50 gramcashewnødder
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Nudler er super lækre og hurtige at lave. Her får du opskriften på en turboudgave med kylling, broccoli og peberfrugt, som vi vender med østerssauce og ingefær og topper med cashewnødder. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog nudlerne efter anvisningen på pakken og hæld vandet fra. Vend dem evt. med lidt olie for at undgå, at de klumper sammen.

2. Vask broccolien og del den i små buketter. Befri den vaskede peberfrugt for kerner og skær den i strimler.

3. Skær inderfileterne i strimler. Husk at vaske fingre og køkkenredskaber efterfølgende.

4. Varm en dyb pande eller en wok op med lidt olie. Lynsteg broccoli og peberfrugt i 2-3 minutter. Tilsæt kylling og steg videre til det har taget farve.

5. Bland østerssauce, soya, vand, revet ingefær, revet hvidløg og Maizena sammen i en skål og vend det sammen med kød og grønt. Smag til og tilsæt evt. mere soya.

6. Server med nudler og cashewnødder på toppen. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med at dele broccolien i buketter. De kan også skære peberfrugt og smage til.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre