Max 15 min.: Nudler med lynstegt wokgrønt og spejlæg

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  fuldkornsnudler
  • 700 gramfrisk wokblanding
  • 6 spskøsterssauce
  • 3 spsksoya
  • 4 stkæg
  • 45 gramcashewnødder
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Wok er en nem måde at lave lækker aftensmad med masser af grøntsager. Her har vi lavet en lyn-udgave med færdigsnittede grøntsager og spejlæg på toppen. Det er vigtigt, at du bruger en grøntsagsblanding, der ikke er frossen. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog nudlerne efter anvisningen på pakken.

2. Varm en wok eller dyb pande op med olivenolie og lynsteg wokblandingen. Tilføj østerssauce og soya.

3. Varm en pande op med olivenolie og slå æggene ud. Krydr æggene med salt og peber og steg dem til spejlæg.

4. Vend nudlerne sammen med grøntsagerne og smag til med salt og peber.

5. Server nudler vendt med lynstegte grøntsager og top med spejlæg og cashewnødder. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn drysse cashewnødder på toppen og så kan de jo dække bord. Ekstra smag: Top med frisk chili og koriander.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre