Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
0 min
Wok er en nem måde at lave lækker aftensmad med masser af grøntsager. Her har vi lavet en lyn-udgave med færdigsnittede grøntsager og spejlæg på toppen. Det er vigtigt, at du bruger en grøntsagsblanding, der ikke er frossen. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- fuldkornsnudler
- 700 gramfrisk wokblanding
- 6 spskøsterssauce
- 3 spsksoya
- 4 stkæg
- 45 gramcashewnødder
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog nudlerne efter anvisningen på pakken.2
Varm en wok eller dyb pande op med olivenolie og lynsteg wokblandingen. Tilføj østerssauce og soya.3
Varm en pande op med olivenolie og slå æggene ud. Krydr æggene med salt og peber og steg dem til spejlæg.4
Vend nudlerne sammen med grøntsagerne og smag til med salt og peber.5
Server nudler vendt med lynstegte grøntsager og top med spejlæg og cashewnødder. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn drysse cashewnødder på toppen og så kan de jo dække bord.
Ekstra smag: Top med frisk chili og koriander.