Max 15 min.: Panang med kyllling, bulgur og peanuts

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  bulgur
  • 400 gramfrossen panangblanding
  • 4 dlkokosmælk
  • 150 gramfærdigstegt kylling
  • 100 grampeanuts
  •  olivenolie
  •  majsstivelse
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Panang er en lækker thai-klassiker. I denne version har vi brugt en panangblanding fra frost og tilsat kokosmælk og færdigstegte kyllingestrimler. Serveret med bulgur og peanuts. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog bulguren efter anvisningen på posen.

2. Varm en pande op med olivenolie og steg panangblandingen. Tilsæt kokosmælk og de færdigstegte kyllingestrimler. Lad retten simre i ca. 10 min. Smag til med salt og peber.

3. Ønsker du sovsen tykkere, kan du jævne den med 1 spsk. majsstivelse rørt sammen med lidt vand i et glas.

4. Server panang med kylling, dampende varme bulgur og peanuts på toppen. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord. Ekstra smag: Top med friskpresset limesaft og friske koriander eller basilikum.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre