Max 15 min.: Panang med kyllling, bulgur og peanuts

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 grambulgur
  • 400 gramfrossen panangblanding
  • 4 dlkokosmælk
  • 150 gramfærdigstegt kylling
  • 100 grampeanuts
  •  olivenolie
  •  majsstivelse
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Panang med kyllling, bulgur og peanuts

I samarbejde med

3.0, Meget populær

Panang er en lækker thai-klassiker. I denne version har vi brugt en panangblanding fra frost og tilsat kokosmælk og færdigstegte kyllingestrimler. Serveret med bulgur og peanuts. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 grambulgur
  • 400 gramfrossen panangblanding
  • 4 dlkokosmælk
  • 150 gramfærdigstegt kylling
  • 100 grampeanuts
  •  olivenolie
  •  majsstivelse
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog bulguren efter anvisningen på posen.

2. Varm en pande op med olivenolie og steg panangblandingen. Tilsæt kokosmælk og de færdigstegte kyllingestrimler. Lad retten simre i ca. 10 min. Smag til med salt og peber.

3. Ønsker du sovsen tykkere, kan du jævne den med 1 spsk. majsstivelse rørt sammen med lidt vand i et glas.

4. Server panang med kylling, dampende varme bulgur og peanuts på toppen. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord.

Ekstra smag: Top med friskpresset limesaft og friske koriander eller basilikum.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre