Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
0 min
Panang er en lækker thai-klassiker. I denne version har vi brugt en panangblanding fra frost og tilsat kokosmælk og færdigstegte kyllingestrimler. Serveret med bulgur og peanuts. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 grambulgur
- 400 gramfrossen panangblanding
- 4 dlkokosmælk
- 150 gramfærdigstegt kylling
- 100 grampeanuts
- olivenolie
- majsstivelse
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog bulguren efter anvisningen på posen.2
Varm en pande op med olivenolie og steg panangblandingen. Tilsæt kokosmælk og de færdigstegte kyllingestrimler. Lad retten simre i ca. 10 min. Smag til med salt og peber.3
Ønsker du sovsen tykkere, kan du jævne den med 1 spsk. majsstivelse rørt sammen med lidt vand i et glas.4
Server panang med kylling, dampende varme bulgur og peanuts på toppen. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord.
Ekstra smag: Top med friskpresset limesaft og friske koriander eller basilikum.