Max 15 min.: Pasta carbonara med stegte portobellosvampe

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  fuldkornsspaghetti
  • 300 gramportobellosvampe
  • 0.5 spskhvidløgspulver
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 4 stkæg
  • 150 gramrevet cheddar
  • 1 stkæble
  • 200 gramrevne gulerødder
  •  smør
  •  dressing efter eget valg
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her her vi lavet en lynhurtig vegetarudgave af den klassiske pasta carbonara til de dage, hvor der er ekstra meget fart på. Vi har bl.a. brugt portobellosvampe, revet cheddar og oregano. Vi serverer retten med en hurtig gulerodssalat. Vi har brugt hvidløgspulver, men du kan også bruge et finthakket fed frisk hvidløg. Beregn ca. 300 gram spaghetti til to voksne og to børn. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog spaghettien efter anvisningen på pakken.

2. Rens og skær svampene i skiver. Steg dem på en pande i lidt smør i 3-4 minutter. Tilsæt hvidløgspulver eller lidt finthakket hvidløg og oregano.

3. Pisk æggene og bland sammen med cheddar og lidt salt og peber.

4. Hæld vandet fra spaghettien og bland sammen med svampe, æggeblanding og pasta. Varm det op under omrøring, så æggene bliver gennemvarme, imens du rører rundt. Smag til med salt og peber.

5. Lav en hurtig salat ved at skære æblet i skiver. Bland med de revne gulerødder og top med valgfri dressing.

6. Server den lækre og dampende varme pasta carbonara sammen med gulerodssalaten. Velbekomme!

Tips

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære æbler i skiver. De kan også piske æg og cheddar sammen.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre