Max 15 min.: Pasta i tomatsauce med grøntsager og parmesan

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramfettuccine
  • 500 gramfrossen ratatouille
  • 2 fedhvidløg
  • 1 spskpaprika
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 400 gramfærdig pastasauce
  • 1 dlvand
  • 100 gramrevet parmesan
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Pasta i tomatsauce med grøntsager og parmesan

I samarbejde med

Denne lækre pastaret er uden kød. Vi bruger en frossen ratatouilleblanding og en færdig pastasauce, så det går lynhurtigt at få lavet lækker aftensmad med masser af grønt. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramfettuccine
  • 500 gramfrossen ratatouille
  • 2 fedhvidløg
  • 1 spskpaprika
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 400 gramfærdig pastasauce
  • 1 dlvand
  • 100 gramrevet parmesan
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Kog pastaen efter anvisning på pakken.

2. Hæld den frosne ratatouilleblanding i en gryde med lidt olie. Tilsæt presset hvidløg, paprika og oregano og steg i ca. 5 minutter.

3. Tilsæt pastasaucen. Hæld derefter lidt vand i sauceglasset og ryst godt, så du får resterne med. Lad saucen småsimre og smag til med salt og peber.

4. Når pastaen er færdigkogt: Vend den med lidt olie så den ikke klistrer sammen. Server pastaen i dybe tallerkener med grøntsagsaucen. Top med revet parmesan og evt. lidt grønt, hvis du har det på lager. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at stege grøntsagerne og smage til.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre