Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
En lækker og hurtig pastaret med rødløg, skiveskårne champignoner, tomater og spinat vendt med friskost. Serveret med en simpel spidskålssalat med spinat. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 300 gramfuldkornsspaghetti
- 1 stkrødløg
- 1 fedhvidløg
- 100 gramskiveskårne champignon
- 3 stktomater
- 75 gramspæde spinatblade
- 1 dlvand
- 150 gramfriskost
- 0.5 stkspidskål
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog pastaerne efter anvisningen på pakken.2
Pil skrællen af rødløg og hvidløg og skær dem i små tern.3
Varm en pande op med olivenolie og svits rødløg, hvidløg og champignoner.4
Imens rødløg, hvidløg og champignoner svitses: Skyl tomaterne og spinaten. Skær tomaterne i små tern. Tilsæt tomaterne og halvdelen af spinaten og lad det stege med i et par minutter.5
Tilsæt vand og friskost og smag til med salt og peber.6
Snit spidskålen fint - brug evt. et mandolinjern. Vend spidskålen sammen med resten af spinaten, en god sjat olivenolie, salt og peber.7
Server pastaen med cremet friskost-sauce og spidskålssalat som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord.