Max 15 min.: Pasta med friskost-sauce. Hertil simpel spidskålssalat.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 300 gramfuldkornsspaghetti
  • 1 stkrødløg
  • 1 fedhvidløg
  • 100 gramskiveskårne champignon
  • 3 stktomater
  • 75 gramspæde spinatblade
  • 1 dlvand
  • 150 gramfriskost
  • 0.5 stkspidskål
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Pasta med friskost-sauce. Hertil simpel spidskålssalat.

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

En lækker og hurtig pastaret med rødløg, skiveskårne champignoner, tomater og spinat vendt med friskost. Serveret med en simpel spidskålssalat med spinat. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 300 gramfuldkornsspaghetti
  • 1 stkrødløg
  • 1 fedhvidløg
  • 100 gramskiveskårne champignon
  • 3 stktomater
  • 75 gramspæde spinatblade
  • 1 dlvand
  • 150 gramfriskost
  • 0.5 stkspidskål
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog pastaerne efter anvisningen på pakken.

2. Pil skrællen af rødløg og hvidløg og skær dem i små tern.

3. Varm en pande op med olivenolie og svits rødløg, hvidløg og champignoner.

4. Imens rødløg, hvidløg og champignoner svitses: Skyl tomaterne og spinaten. Skær tomaterne i små tern. Tilsæt tomaterne og halvdelen af spinaten og lad det stege med i et par minutter.

5. Tilsæt vand og friskost og smag til med salt og peber.

6. Snit spidskålen fint - brug evt. et mandolinjern. Vend spidskålen sammen med resten af spinaten, en god sjat olivenolie, salt og peber.

7. Server pastaen med cremet friskost-sauce og spidskålssalat som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre