Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
En hurtig pastaret med skinkeschnitzler skåret i strimler, en færdig grøntsagsblanding fra frost og hakkede tomater. Hele herligheden serveres med revet parmesan på toppen. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramfuldkornspasta
- 250 gramskinkeschnitzler
- 400 gramfrossen italiensk grøntsagsblanding
- 1 dåsehakkede tomater
- parmesan
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog pastaerne efter anvisningen på pakken.2
Skær skinkeschnitzlerne i strimler.3
Varm en dyb pande op med olivenolie og svits skinkesnitzlerne. Tilsæt grøntsagsblandingen og de hakkede tomater og lad retten simre i ca. 10 min. Smag til med salt og peber.4
Server pastaretten i skåle og top med parmesan. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord.