Max 15 min.: Pasta med kødsovs og hurtig salat

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramfuldkornspasta
  • 400 gramfrossen italiensk grøntsagsblanding
  • 1 spskpaprika
  • 1 fedhvidløg
  • 500 gramhakket oksekød
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 100 gramtomatpuré
  • 1.5 dlvand
  • 1 spsktørret oregano
  • 1 stkavocado
  •  salat efter eget valg
  • 200 gramstenfri vindruer
  •  dressing efter eget valg
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Pasta med kødsovs og hurtig salat

I samarbejde med

3.8, Meget populær

Pasta med kødsovs er en sikker vinder i de fleste børnefamilier. Her har vi lavet en mega hurtig version, der smager super godt. Vi serverer pastaen med en hurtig salat. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramfuldkornspasta
  • 400 gramfrossen italiensk grøntsagsblanding
  • 1 spskpaprika
  • 1 fedhvidløg
  • 500 gramhakket oksekød
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 100 gramtomatpuré
  • 1.5 dlvand
  • 1 spsktørret oregano
  • 1 stkavocado
  •  salat efter eget valg
  • 200 gramstenfri vindruer
  •  dressing efter eget valg
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Bring en gryde med vand i kog. Skal det gå ekstra stærkt, kan du koge vandet i en elkedel og hælde i gryden. Kog pastaen som anvist på pakken.

2. Steg de frosne grøntsager på en pande i lidt olivenolie i et par minutter. Tilsæt paprika, presset hvidløg og hakket oksekød og lad det blive brunt.

3. Tilsæt hakkede tomater, tomatpuré, vand og oregano og rør godt. Lad bolognesen simre i ca. 5 minutter.

4. Flæk avocadoen, fjern stenen og skær kødet i tern. Skyl salaten og riv den i stykker efter smag. Skyl vindruerne og bland salat, avocado og vindruer. Top med valgfri dressing.

5. Smag bolognesen til med salt og peber og server i en dyb tallerken med pasta og salat som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære avocado i tern og rive salat i stykker. De kan også hjælpe med at dække bord.

Ekstra smag: Hvis du vil have mere dybde i smagen, kan du tilsætte smuldret bouillon.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre