Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
En nem og hurtig pastaret med en cremet sauce af friskost, stegte kyllingestrimler, tomat, spinat og ærter serveret med broccoli som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramfuldkornspasta
- 1 stkbroccoli
- 1 stkløg
- 3 stktomater
- 1 dlvand
- 150 gramflødeost med urter
- 300 gramstegte kyllingestrimler
- 150 gramfrosne ærter
- 35 gramspæde spinatblade
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog pastaerne efter anvisningen på pakken.2
Pluk små buketter af broccolien og kog dem møre i letsaltet vand.3
Pil skrællen af løget og skyl tomaterne. Skær løg og tomater i små tern.4
Varm en gryde op med olivenolie og svits løg og tomater. Tilsæt vand og rør flødeost ud heri. Tilsæt kyllingestrimler og bring det i kog.5
Tilsæt ærter og spinat inden servering og smag til med salt og peber.6
Server pasta med friskostesauce i skåle og broccoli som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord.
Ekstra smag: Top med friskrevet parmesan.