Max 15 min.: Pasta med pølser og grønt

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  fuldkornspastaskruer
  • 1 spskpaprika
  • 500 gramfrossen efterårsblanding
  • 1 spsktørret timian
  • 140 gramtomatpuré
  • 3 dlvand
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 300 gramkyllingepølser
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En super nem pastaret med fuldkornspasta, en færdig grøntsagsblanding og kyllingepølser. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog pastaerne efter anvisningen på pakken.

2. Varm en gryde eller dyb pande op med olivenolie og svits paprikaen. Tilsæt efterårsblandingen og lad det hele stege i ca. 5 minutter.

3. Tilsæt timian, tomatpure, vand og bouillon.

4. Skær kyllingepølserne i mundrette bidder, vend dem i retten og lad den simre i ca. 5 min. Smag til med salt og peber.

5. Server pastaretten i skåle og top evt. med persille hvis du har det på lager. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn: Lad dine børn dække et fint bord. Ekstra smag: Persille.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre