Max 15 min.: Pastaret med oliven og parmesan

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramfuldkornsspaghetti
  • 400 gramfrossen italiensk grøntsagsblanding
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 100 gramkalamataoliven uden sten
  •  revet parmesan
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Pastaret med oliven og parmesan

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Her serverer vi en nem og lækker pastaret med kun fem ingredienser. En smagfuld tomatsovs lavet af en nem italienskinspireret grøntsagsblanding fra frost, hakkede tomater og oliven. Hele herligheden bliver toppet med revet parmesan. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramfuldkornsspaghetti
  • 400 gramfrossen italiensk grøntsagsblanding
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 100 gramkalamataoliven uden sten
  •  revet parmesan
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog pastaerne efter anvisningen på posen.

2. Varm en gryde op med olivenolie og svits den frosne grøntsagsblanding. Tilsæt hakkede tomater og oliven og lad sovsen simre i ca. fem min. Smag til med salt og peber.

3. Server pastaretten i skåle og top med revet parmesan. Vær opmærksom på at visse ostetyper indeholder animalsk osteløbe og derfor ikke er vegetariske. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord.

Vær opmærksom på at visse ostetyper indeholder animalsk osteløbe og derfor ikke er vegetariske.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre