Max 15 min: Pastasalat med pesto-kylling, tomat og ærter

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 300 gramfuldkornspasta
  • 350 gramkyllingeinderfilet
  • 250 gramfriske eller frosne ærter
  • 20 stkcherrytomater
  • 100 gramsalatost i tern
  • 130 gramrød pesto
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min: Pastasalat med pesto-kylling, tomat og ærter

I samarbejde med

3.1, Meget populær

Pastasalat er en favorit hos de fleste børn - og ikke mindst hos deres forældre, fordi den er super hurtig at lave! Her har vi lavet en lækker udgave med kylling, rød pesto, tomat, salatost og ærter. Kan du finde dem friske, så nap dem og sæt ungerne til at bælge - og ellers napper du bare den frosne udgave. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 300 gramfuldkornspasta
  • 350 gramkyllingeinderfilet
  • 250 gramfriske eller frosne ærter
  • 20 stkcherrytomater
  • 100 gramsalatost i tern
  • 130 gramrød pesto
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken og overhæld den efterfølgende med koldt vand. Sæt samtidig en liter vand (eller deromkring - det kommer sig ikke så nøje) til at koge, hvis du bruger frosne ærter.

2. Skær kyllingen i tynde strimler og steg dem på en pande i lidt olivenolie. Husk at krydre med salt og peber.

3. Hvis du bruger friske ærter, så bælg dem nu - og ellers hælder du blot kogende vand over de frosne ærter i en skål, så de tør op. Skyl og skær cherrytomaterne i halve.

4. Vend pastaen med kylling, salatost, rød pesto, cherrytomater og ærter - så er der serveret. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skylle og skære tomater i halve og de kan også bælge ærterne, hvis du bruger du friske, ligesom de kan vende det hele sammen til sidst.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre