Max 15 min.: Pastasalat med rejer, avocado, mango og myntedressing

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramfuldkornspasta
  • 200 gramfrosne ærter
  • 200 gramfrosne rejer
  • 1 stkhjertesalat
  • 35 gramfeldsalat
  • 0.5 stkagurk
  • 1 stkmango
  • 2 stkavocado
  • 1 pottefrisk mynte
  • 2.5 dlcreme fraiche 18%
  • 1 stkcitron
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Pastasalat med rejer, avocado, mango og myntedressing

I samarbejde med

En dejlig og hurtig måltidssalat med fuldkornspasta, rejer, avocado, mango, agurk og ærter. Serveret med en simpel myntedressing. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramfuldkornspasta
  • 200 gramfrosne ærter
  • 200 gramfrosne rejer
  • 1 stkhjertesalat
  • 35 gramfeldsalat
  • 0.5 stkagurk
  • 1 stkmango
  • 2 stkavocado
  • 1 pottefrisk mynte
  • 2.5 dlcreme fraiche 18%
  • 1 stkcitron
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog pastaerne efter anvisningen på pakken og overhæld dem herefter med koldt vand. Kom ærter og rejer op i en si og overhæld dem med kogende vand.

2. Skyl hjertesalaten, feldsalaten og agurken. Snit hjertesalaten fint og skær agurken og mangoen efter eget ønske. Flæk avocadoerne, fjern stenene og skær dem i små tern.

3. Vend alle ingredienserne sammen med lidt olivenolie, salt og peber.

4. Skyl mynten og hak den fint. Vend mynten sammen med creme fraiche og citronskal og smag til med salt og peber.

5. Server pastasalaten i skåle med myntedressing som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre