Max 15 min.: Pastasalat med rejer og persilleolie. Hertil fuldkornsflutes.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 200 gramfuldkornspastaskruer
  • 200 gramfrosne rejer
  • 200 gramfrosne ærter
  • 0.5 stkagurk
  • 1 stkmango
  • 0.5 stkspidskål
  • 2 stkgroft flute
  • 1 pottepersille
  • 1 fedhvidløg
  • 1 dlolivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her har vi lavet en virkelig nem og lækker pastasalat med rejer, mango, agurk og ærter. Vi har vendt hele herligheden med en lækker persilleolie med et lille strejf af hvidløg og serverer fuldkornsflutes som tilbehør. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog pastaerne efter anvisningen på pakken og overhæld dem med koldt vand. Kom ærter og rejer op i en si og overhæld dem med kogende vand.

2. Skær agurk og mango ud i de ønskede størrelser og snit spidskålen fint.

3. Lun flutene i ovnen eller på en brødrister.

4. Skyl persillen, hak det fint og vend sammen med presset hvidløg og olivenolie - brug evt. en minihakker.

5. Vend alle ingredienserne sammen og server pastasalaten i skåle med flutes som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn: Lad dine børn dække et fint bord. Ekstra smag: Top med husets yndlingsdressing.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre