Max 15 min.: Pastasalat med røget makrel. Hertil dilddressing.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 300 gramfuldkornspasta
  • 200 gramfrosne ærter
  • 75 gramspæde spinatblade
  • 0.5 stkagurk
  • 2 stkpære
  • 2 stkavocado
  • 150 gramrøget makrel
  • 1 pottedild
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  • 2 spskmayonnaise
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En hurtig og lækker pastasalat med ærter, spinat, agurk, avocado, pærer og varmrøget makrel. Serveret med en dressing af creme fraiche, mayonnaise og dild. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog pastaerne efter anvisningen på pakken, tilsæt ærterne og lad dem koge med de sidste 2 min. Så sparer du på strømmen. Overhæld dem herefter med koldt vand.

2. Skyl spinaten, agurken og pærerne. Skær agurk, pære og avocado ud efter eget ønske.

3. Vend pastaerne og ærterne sammen med grøntsagerne, en god sjat olivenolie, salt og peber. Pluk makrellen og vend den i salaten.

4. Skyl og hak dilden fint. Rør creme fraiche sammen med mayonnaise, dild, salt og peber.

5. Server den fyldige pastasalat med dilddressingen som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord. Ekstra smag: Top med friskpresset citron.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre