Max 15 min.: Ratatouille med kidneybønner og pesto. Hertil bulgur.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 grambulgur
  • 450 gramfrossen ratatouille
  • 1 dåsekidneybønner
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 130 gramrød pesto
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Ratatouille med kidneybønner og pesto. Hertil bulgur.

I samarbejde med

3.0, Meget populær

En smagfuld ret som kan laves på bare 15 min. Vi har brugt en færdig ratatouilleblanding fra frost og tilsat hakkede tomater, kidneybønner og rød pesto og serveret med bulgur. Hvis ikke du kan få ratatouille, kan du også bruge fajitablanding. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 grambulgur
  • 450 gramfrossen ratatouille
  • 1 dåsekidneybønner
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 130 gramrød pesto
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog bulguren efter anvisningen på posen.

2. Varm en pande op med olivenolie og steg ratatouillen i 2-3 min.

3. Skyl kidneybønnerne. Tilsæt kidneybønner, hakkede tomater og pesto - tilsæt evt. pestoen lidt ad gangen for at smage til.

4. Server de dampende varme bulgur med den smagfulde ratatouille. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle kidneybønnerne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre