Max 15 min.: Ratatouille med kylling, couscous og persilleolie

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 4 dlkogende vand
  • 2 dlcouscous
  • 500 gramfrossen ratatouille
  • 1 dåsehakkede tomater med krydderi
  • 350 gramkyllingeinderfilet
  • 1 pottepersille
  • 6 spskolivenolie
  • 1 fedhvidløg
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Denne ratatouille er ekstra nem, da vi bruger en frossen grøntsagsblanding, som vi serverer med kylling, couscous og en lækker persilleolie på toppen. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Hæld kogende vand over couscousen i en gryde. Tilsæt lidt salt, rør rundt, læg låg på og lad det trække indtil servering.

2. Steg den frosne ratatouilleblanding i en gryde i lidt olivenolie - pas på olien ikke sprutter, hvis grøntsagerne har meget vand i sig. Lad blandingen stege i fem minutter og tilsæt hakkede tomater. Smag til med salt og peber. Imens kan du begynde at stege kyllingen.

3. Steg kyllingefileterne i 3-4 min på hver side i lidt olivenolie på en pande, til de har taget farve og er gennemstegte. Imens ratatouillen simrer og kyllingen steger, kan du begynde at lave persillesolien.

4. Klip frisk persille fra potten, skyl det og blend med en stavblender med olie, halvdelen af hvidløget og lidt salt. Tilsæt mere hvidløg efter smag.

5. Server kyllingen med ratatouille og couscous og top med persilleolie. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at klippe persillen. De kan også hjælpe med at dække bord.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre