Max 15 min.: Ratatouille med skjulte bønner og frisk pasta

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 500 gramfrossen ratatouille
  • 1 dåsehvide bønner i tomatsauce
  • 1.5 dlvand
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 500 gramfrisk pasta
  • 1 stkcitron
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En super lækker og hurtig ratatouille, hvor grøntsagerne er snittet på forhånd. Vi har smuglet blendede bønner i saucen til den friske pasta. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Steg den frosne ratatouille i en dyb pande eller gryde med olivenolie til grøntsagerne er faldet sammen.

2. Blend de hvide bønner og den tilhørende tomatsauce sammen med vand og boullion til en ensartet masse. Tilsæt bønnesaucen til ratatouilleblandingen på panden.

3. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.

4. Lad saucen småsimre og smag til med citron, salt og peber.

5. Server den friske pasta i dybe tallerkener toppet med den lækre ratatouille. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at smage til og dække bord.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre