Max 15 min.: Sommertapas med pølser, majs, tomatsalat og hvidløgsflutes

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 2 stkhvidløgsflute med fuldkorn
  • 300 grambrunchpølser
  • 2 stkmajskolber
  • 1 stkhjertesalat
  • 2 stktomater
  • 3 stkforårsløg
  • 150 grammini mozzarella
  • 0.5 stkcantaloupemelon
  •  peber
  •  salt
  •  olivenolie
  •  dressing efter eget valg
  •  ketchup
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Sommertapas med pølser, majs, tomatsalat og hvidløgsflutes

I samarbejde med

Her har vi lavet en super lækker og nem omgang sommertapas med minipølser, majskolber, tomatsalat med mozzarella og hvidløgsflutes. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 2 stkhvidløgsflute med fuldkorn
  • 300 grambrunchpølser
  • 2 stkmajskolber
  • 1 stkhjertesalat
  • 2 stktomater
  • 3 stkforårsløg
  • 150 grammini mozzarella
  • 0.5 stkcantaloupemelon
  •  peber
  •  salt
  •  olivenolie
  •  dressing efter eget valg
  •  ketchup

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 180 grader varmluft. Lun flutene i ovnen efter anvisningen på pakken.

2. Steg pølserne på grillen eller på en pande i lidt olie.

3. Fjern skræl og hår fra majskolberne og skær dem i mindre stykker. Kog dem i saltet vand i ca 8 minutter.

4. Skyl hjertesalaten og skær den i strimler. Skyl tomaterne og skær dem i tynde skiver. Skyl forårsløgene, skær top og bund af og skær dem i tynde ringe. Bland det hele sammen med små mozzarellakugler og valgfri dressing.

5. Halver melonen, fjern kernerne og skær den i skiver.

6. Stil alt på bordet og lad familien sammensætte deres yndlingstapas. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skylle og skære hjertesalat, tomater og forårsløg.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre