Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Kylling og bacon smager fantastisk sammen! I denne pastaret serverer vi kylling og bacon i en cremet sauce med oregano. Vi serverer pastaen med kogte broccoli og ærter. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramfuldkornsspaghetti
- 200 grambacon i tern
- 150 gramkylling i tern
- 1 tskhvidløgspulver
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 0.5 spsktørret oregano
- 1.5 dlpiskefløde
- 4 dlvand
- 1 spskmajsstivelse
- 1 stkbroccoli
- 150 gramfrosne ærter
- 1 stkøkologisk citron
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Kog spaghettien efter anvisningen på pakken.2
Fordel baconternene på en kold og tør pande og tænd for varmen. Steg baconstykkerne i et par minutter.3
Tilsæt kyllingetern, hvidløgspulver, smuldret grøntsagbouillon, oregano og fløde. Rør vand og majsstivelse sammen og tilsæt det i saucen under omrøring. Lad det hele simre mens du fikser resten.4
Del broccoli i små buketter og kog dem et par minutter i letsaltet vand sammen med ærterne. Hæld vandet fra i et dørslag.5
Smag saucen til med salt, peber og lidt friskpresset citronsaft. Tilsæt evt. mere fløde efter smag. Du kan vælge at vende broccoli og ærter i saucen eller servere det som tilbehør.6
Servér den friske pasta med den cremede kylling, broccoli og ærter. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at knække broccoli i små buketter.