Max 15 min.: Spaghetti med cremet kylling, broccoli og ærter

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  fuldkornsspaghetti
  • 200 grambacon i tern
  • 150 gramkylling i tern
  • 1 tskhvidløgspulver
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 1.5 dlpiskefløde
  • 4 dlvand
  • 1 spskmajsstivelse
  • 1 stkbroccoli
  • 150 gramfrosne ærter
  • 1 stkøkologisk citron
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Kylling og bacon smager fantastisk sammen! I denne pastaret serverer vi kylling og bacon i en cremet sauce med oregano. Vi serverer pastaen med kogte broccoli og ærter. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog spaghettien efter anvisningen på pakken.

2. Fordel baconternene på en kold og tør pande og tænd for varmen. Steg baconstykkerne i et par minutter.

3. Tilsæt kyllingetern, hvidløgspulver, smuldret grøntsagbouillon, oregano og fløde. Rør vand og majsstivelse sammen og tilsæt det i saucen under omrøring. Lad det hele simre mens du fikser resten.

4. Del broccoli i små buketter og kog dem et par minutter i letsaltet vand sammen med ærterne. Hæld vandet fra i et dørslag.

5. Smag saucen til med salt, peber og lidt friskpresset citronsaft. Tilsæt evt. mere fløde efter smag. Du kan vælge at vende broccoli og ærter i saucen eller servere det som tilbehør.

6. Servér den friske pasta med den cremede kylling, broccoli og ærter. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at knække broccoli i små buketter.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre