Max 15 min.: Spaghetti med kødsovs, parmesan og agurkestave

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramfuldkornsspaghetti
  • 400 gramfrossen italiensk grøntsagsblanding
  • 1 spskpaprika
  • 1 fedhvidløg
  • 400 gramhakket kalv og flæsk
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 100 gramtomatpuré
  • 1 dlvand
  • 1 spsktørret oregano
  • 0.5 stkagurk
  • 100 gramrevet parmesan
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Spaghetti med kødsovs, parmesan og agurkestave

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

En lynhurtig spaghetti med kødsovs, der er lavet på færdigsnittede frosne grøntsager og hakket kalve- og svinekød, som vi serverer med parmesan på toppen og agurkestave som gnavergrønt. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramfuldkornsspaghetti
  • 400 gramfrossen italiensk grøntsagsblanding
  • 1 spskpaprika
  • 1 fedhvidløg
  • 400 gramhakket kalv og flæsk
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 100 gramtomatpuré
  • 1 dlvand
  • 1 spsktørret oregano
  • 0.5 stkagurk
  • 100 gramrevet parmesan
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Bring en gryde med vand i kog. Skal det gå ekstra stærkt, kan du koge vandet i en elkedel og hælde i gryden. Kog pastaen som anvist på pakken.

2. Steg de frosne grøntsager på en pande i lidt olivenolie i et par minutter. Tilsæt paprika, presset hvidløg og hakket kalve- og svinekød og brun det af.

3. Tilsæt hakkede tomater, tomatpuré, vand og oregano og rør godt. Lad bolognesen simre i ca. 5 minutter.

4. Skyl agurken og skær den i stave.

5. Smag bolognesen til med salt og peber og server i en dyb tallerken med spaghetti, parmesan på toppen og agurkestave som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at smage kødsovsen til. De kan også hjælpe med at dække bord.

Ekstra smag: Hvis du vil have mere dybde i smagen, kan du tilsætte smuldret bouillon.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre