Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Vi har lavet en lynhurtig spaghetti-ret med kylling, æg, avocado og ærter, som vi topper med revet ost. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 350 gramfuldkornsspaghetti
- 250 gramfersk kylling i tern
- 4 stkæg
- 1 spsktørret oregano
- 0.5 stkøkologisk citron
- 200 gramavocado i tern
- 150 gramfrosne ærter
- 100 gramrevet hård ost
- olivenolie
- peber
- salt
Fremgangsmåde
1
Bring spaghettien i kog i en gryde med rigeligt med vand og salt.2
Steg kyllingen på en pande i lidt olie.3
Pisk æggene sammen med oregano, skyllet og revet citronskal og lidt salt og peber i en skål.4
Når spaghettien er al dente hældes vandet fra - gem lidt af pastavandet til senere.5
Vend de dampende varme spaghettier sammen med kylling og æggeblandingen. Vend herefter ærter og avocado til de tern til det er optøet. Sluk herefter for varmen. Hæld evt. lidt af pastavandet med rundt, hvis du vil have lidt mere sauce. Smag til med salt, peber og lidt friskpresset citronsaft.6
Server spaghettien i dybe tallerkener med revet ost på toppen. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at stege kyllingen. De kan også piske æggeblandingen sammen.