Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Super lækker pastaret serveret med flødesauce med smag af citron og sennep. Vi serverer den med smagfulde kålpølser og skoleagurk og clementiner som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 350 gramfuldkornsspaghetti
- 320 gramkålpølser
- 1 stkøkologisk citron
- 2 spskdijonsennep
- 2 dlkoldt vand
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 2 dlpiskefløde
- 250 gramsnackagurk
- 4 stkclementiner
- peber
- salt
- olivenolie
- majsstivelse
Fremgangsmåde
1
Kog spaghettien i en gryde med rigeligt med saltet vand.2
Steg pølserne på en pande i lidt olie.3
Riv skallen fra citronen på den fine side af et rivejern ned i en lille gryde. Pres også saften fra citronen i gryden.4
Tilsæt sennep og lad det stege ganske kort. Tilsæt herefter vand, bouillon og fløde og smag til med salt og peber. Hvis saucen er for vandet, kan du jævne den med majsstivelse rørt ud i lidt vand.5
Server spaghettien vendt med citronsauce og kålpølser i dybe tallerkener med lidt grønt på toppen. Server skyllede snackagurker og clementiner til som gnavergrønt. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn rive citronskallen og smage saucen til. De kan også vende spaghettien sammen med sauce og pølser til sidst.