Max 15 min.: Spidskålssalat med syltede rødløg. Hertil hvidløgsflute og hjemmerørt dressing.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 2 stkhvidløgsflute med fuldkorn
  • 0.5 stkspidskål
  • 20 stkcherrytomater
  • 0.5 stkagurk
  • 2 stkavocado
  • 285 gramløse majs
  • 100 gramsalatost i tern 3%
  • 90 gramsoltørrede tomater i olie
  • 2.5 dlcreme fraiche 18%
  •  syltede rødløg
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Spidskålssalat med syltede rødløg. Hertil hvidløgsflute og hjemmerørt dressing.

I samarbejde med

3.3, Meget populær

En lækker måltidssalat med spidskål, majs, cherrytomater, agurk, avocado, syltede rødløg og salatost. Serveres med lune hvidløgsflutes og en hjemmelavet dressing af creme fraiche og soltørrede tomater. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 2 stkhvidløgsflute med fuldkorn
  • 0.5 stkspidskål
  • 20 stkcherrytomater
  • 0.5 stkagurk
  • 2 stkavocado
  • 285 gramløse majs
  • 100 gramsalatost i tern 3%
  • 90 gramsoltørrede tomater i olie
  • 2.5 dlcreme fraiche 18%
  •  syltede rødløg
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Lun hvidløgsflutene efter anvisningen på pakken.

2. Snit spidskålen fint - brug evt. et mandolinjern. Skyl cherrytomaterne og agurken og skær begge ud efter eget ønske. Flæk avocadoerne, fjern stenene og skær i tern. Hak din ønskede mængde syltede rødløg fint.

3. Vend spidskålen sammen med cherrytomater, agurk, syltede rødløg, avocado, drænede majs, salatost og en god sjat olivenolie. Smag til med salt og peber.

4. Blend de soltørrede tomater sammen med creme fraiche - brug evt. en stavblender eller en minihakker.

5. Server salaten med dressing på toppen og hvidløgsflute som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre