Max 15 min.: Stegt kylling i tomatsauce med smørstegte krydderkartofler og blåbærsalat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 850 gramkartofler på glas
  • 1 spsksmør
  • 0.5 spskfrisk eller tørret timian
  • 280 gramøkologisk pizzasauce
  • 2 dlvand
  • 350 gramstegte kyllingestrimler
  • 75 gramsalatmix
  • 125 gramblåbær
  • 75 gramsaltede mandler
  • 1 kuglemozzarella
  •  dressing efter eget valg
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En super lækker 15-minutters ret med nem kylling i tomatsauce serveret med smørstegte kartofler og en sommerlig blåbærssalat. Vi har brugt kartofler på glas, som er super nemme, når du skal lave smørstegte kartofler. Men har du god tid, koger du selvfølgelig bare almindelige små kartofler og steger dem på panden efterfølgende. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Start med at hælde vandet fra kartoflerne. Steg dem i smør på en pande sammen med timian og vend dem engang imellem. Imens laver du saucen og salaten klar.

2. Hæld pizzasaucen i en gryde. Hæld herefter vand i sauceglasset, skru låget på, ryst det godt og hæld vandet i gryden - så får du brugt al saucen. Tilsæt kyllingestrimler. Lad det hele simre i gryden, imens du ordner salaten.

3. Skyl salat og blåbær. Hak mandlerne groft og riv mozzarellaen i mindre stykker. Bland salaten med valgfri dressing.

4. Smag kylling og sauce til med salt og peber og server med smørstegte kartofler og salat som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at rive mozzarellaen i mindre stykker. De kan også smage til.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre