Max 15 min.: Stegt kyllingefilet med ovnstegte kartofler og grøntsager. Hertil dressing og foccacia.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 800 gramfrosne rodfrugter og grøntsager m. timian
  • 450 gramkyllingefilet
  • 2 fedhvidløg
  • 280 gramfoccaciabrød
  • 4 dlcultura 0,4%
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Stegt kyllingefilet med ovnstegte kartofler og grøntsager. Hertil dressing og foccacia.

I samarbejde med

Lynhurtig aftensmad med stegt kyllingefilet og en nem grøntsagsblanding med kartofler, som vi serverer med hvidløgsdressing og foccaciabrød. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 800 gramfrosne rodfrugter og grøntsager m. timian
  • 450 gramkyllingefilet
  • 2 fedhvidløg
  • 280 gramfoccaciabrød
  • 4 dlcultura 0,4%
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Steg de frosne grøntsager på en pande med lidt olivenolie i ca. 15 minutter. Smag til med salt og peber.

2. Skær hver kyllingefilet i fire lange stykker. Krydr med ét fed presset hvidløg, salt og peber. Steg dem på en pande i lidt olivenolie, til de er gennemstegte. Du kan også grille dem, hvis vejret er til det.

3. Opvarm focacciabrødet efter anvisningen på posen.

4. Bland cultura med ét fed presset hvidløg og smag til med salt og peber.

5. Server kyllingestykkerne med de stegte grøntsager, hvidløgsdressing og focaccia. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at stege grøntsagerne. De kan også røre dressingen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre